Oldal kiválasztása

Hétfőn a Tejúton járó Hold segít ráérzékelni a magasabb világokból érkező üzenetekre. Meditációban is megoldó, előrevivő sugallatokat kaphatunk, és lehetőségünk adódik saját, és akár társaink lelkének gyógyítására is.

Kép: abstract.desktopnexus.com (Farewell, my love)

Kép: abstract.desktopnexus.com (Farewell, my love)

A Vénusz a Skorpió szívénél jár. A csillagos égbolton ez a hely szól a végtelen isteni Szeretet tapasztalásáról, átéléséről és befogadásának képességéről. A Vénusz okán ez az energia most művészetünket, kreatív alkotásainkat hatja át, ugyanakkor kapcsolatainkban, szerelmeinkben is könnyebben áramlik a tiszta, feltételek nélküli szeretet.

A szexualitásban, a szenvedélyben még mindig ott az egyszerű és varázslatos lehetősége az imának. Akár energiagyakorlatokat végzünk, akár kedvesünkkel töltünk meghitt pillanatokat, mindenhogy felemelő, transzcendens élményben, valódi varázslatban lehet részünk.

A ragyogásnak ebből az állapotából, a végtelen Szeretet tartományaiból élesebben látjuk, milyen lehúzó minőségek vannak még jelen életünkben, amelyektől búcsúzni szeretnénk. A Skorpió ollójánál járó Nap hétfőn és kedden remek lehetőséget kínál arra, hogy gyors, tiszta vágással szabaduljunk meg káros szenvedélyeinktől, lehúzó szokásainktól, és igen: idejétmúlt, képmutató kapcsolatainkból is. És hogy az elengedésekben, búcsúzásokban ne harag legyen és sértődöttség. Mert elengedni is lehet szeretettel.

Pálcák a kézben, áldás az úton.