Oldal kiválasztása

Csütörtökön – a még mindig nagyon hangsúlyos múlt-üzenetek mellett – teret kap az aktivitás energiája is.

Ezek a napok kiemelten hatékonyak, ha gyógyulni vagy gyógyítani vágyunk, regenerációs képességeink bámulatosak.

A most kezdődő időszakban lelkesedéssel vágunk bele akár radikális változtatásokba is. A Létezés „Nosza!” üzemmódba kapcsolt, így ha erőt és kedvet érzünk, hogy életünkben valamit gyökeresen és hirtelen átalakítsunk, annak most van itt az ideje.

Ha érezzük, hogy lépni kellene, valaminek ideje érkezett, ha érezzük, hogy valamit nagyon rendbe kellene tennünk, a most következő napokban ezt erőfeszítés nélkül, játszva megtehetjük.

131031

A radikális változások erőteljesen kapcsolódnak anyagi üzenetekhez. Egzisztenciális, pénzügyi területen nagyjából elég lesz már az elmélkedésből, ideje munkához látni. A Kozmosz most erősen támogat mindent, ami kreativitás, ami teremtés, ami életünkben emelkedést jelent.

A múlt megértett és feldolgozott örök igazságai, tanításai birtokában gyermekjáték lesöpörni és újjáalkotni világunkat. Terünk és lehetőségünk nyílik az Isten-gyermekhez méltó körülmények megteremtésére, bármely és minden szinten. Most kár kifogásokat keresni, vagy meglépni a feladatok elől, mert kilóg a lóláb, nagyon látszik a kamuzás. Ilyenkor bele kell állni és cselekedni, teremteni, alakítani. Erőst lehet élvezni, amikor lazán, elengedetten alakulnak a csodák.

Pálcák a kézben, áldás az úton.