Oldal kiválasztása

Az elkövetkező hétvégén szellemi erőinkkel fordulunk a spiritualitás felé. A meditációs és álomban kapott üzenetek életünk hordalékos részeinek tisztítását segítik. Aki plakkosodást érez áradó érzelmei medrében, most felszabadíthatja, újraruganyosíthatja a megmerevedett, becsontosodott érzelemjáratokat. Egy a titok: hagyni kell áramolni.

A bölcs ember az eljövő napokban teret enged a teremtő merengésnek, a jövőépítő, hálával és reménnyel teli gondolatmunkának. Aki uralja az életét, most derűs álmodozásba merül, az aggódást, mérgelődést és vádaskodást nagy ívben elfelejti. (Aki még nem uralja az életét, az is. Ebben a pár napban a sodródás nem ment fel a felelősség alól. Bár – jobban meggondolva – a sodródás soha nem ment fel a felelősség alól, tehát a sodródásról elmondhatjuk, hogy implicit módon értelmetlen.)

A triviális jelentéseken túl a hétvégi égi élőképnek van egy jócskán incselkedős aspektusa is, mely kifejezetten arra piszkál minket, hogy próbáljuk ki a tudatos álmodást. (Vagy ha már kipróbáltuk, akkor heveny módon alkalmazzuk.)

131123

Figyelem! Arra készülök, hogy leleplezzem a tudatos álmodás köré szőtt ködöket.

A dolog annyi, hogy megszokjuk: amikor ébren vagyunk, napjában többször feltesszük magunknak a kérdést, hogy „ébren vagyok, vagy álmodom?”. Ezt követően pedig lineárisan végigpörgetjük addigi napunkat fejben. Ez éber állapotban mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Amikor már a napi rutin részévé válik, hogy ilyeneket művelünk napközben, ugyanez álmunkban is előkerül majd. Igen ám, csakhogy akkor nem működik a lineáris lepörgetés. És innen tudhatjuk, hogy álmodunk. És ha tudjuk, hogy álmodunk, akkor uraljuk álmainkat, mert azt a környezetet, társat, helyzetet, játékot vetítjük oda és éljük meg, amihez kedvünk, vagy akivel dolgunk van.

Tesszük mindezt úgy, hogy közben pihenünk.

Kész. Ennyi a ketyergősre misztifikált tudatos álmodás. Pár nap alatt az átlagos ember (aki pedig nincs is) minden nehézség nélkül elérheti álmai világának uralását.

Próbálgassátok, tiszta izgalom.

Pálcák a kézben, áldás az úton.