Oldal kiválasztása

A jelenleg tartó kommunikatív időszak pénteken segít abban is, hogy érzelmi vonalon ügyesebben eszmecseréljünk, valamint művészi ötleteinket is könnyebben valósítjuk meg.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ha párkapcsolatban élünk, és dudorodik a perzsa az alásöpört témáktól, pénteken az egész nap tálcán kínálja a beszélgetés lehetőségét. Fontos persze a türelem, tapintat és empátia, de ezen a napon az átlagosnál jobb esélyekkel indul a megértés is és a megértetés is.

A hétvége gondolati szinten igen termékeny. Akár tanulást, akár meditációt, akár párkapcsolati újrarendezést tervezünk, mindenben számíthatunk az égi vándorok támogatására.

Miután pedig a Nap átlépett a Szűz csillagkép angyali részébe, ismét (vagyis még mindig) fokozottan jelen van az angyalmágia. Ideje érkezett, hogy cselekvően lépjünk fel ezen a területen (is), és ne csak álmodozzunk arról, milyen jó lenne, ha… Ideje van a tetteknek.

Ideje van a tetteknek égi és földi angyalokkal kapcsolatban is. Jó, ha tudjuk, hogy sokszor fizikai testben élő társaink szájával szólnak hozzánk az angyalok; sokszor társaink testét használják, hogy megérintsenek bennünket. És tudhatjuk azt is, hogy ilyesmi nem feltétlenül csak akkor történik, amikor nagyon nem akarjuk meghallani az üzeneteket, hanem „csak úgy”  is.

Pálcák a kézben, áldás az úton.