Oldal kiválasztása

Szombat hajnalban lép át a Mars a Skorpió jelébe. A Skorpió jelenti a spiritualitást, a mágiát, így különösen pikáns, hogy a jel két urát ún. mágikus fényszög kapcsolja össze ezekben a napokban.

Akit érdekelnek a rejtélyek, titkok és transzcendens valóságok, most dörzsölje a tenyerét, mert intenzíven fejlődhet ezen a téren, sok új tudásra tehet szert ebben az irányban.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A leosztásban bőven benne van, hogy életutak változnak meg radikálisan és gyökeresen a spiritualitás hatására. Ezt legkézenfekvőbb úgy magyarázni, hogy az ember felvállalja valódi életútját; azt a hivatást, ami boldoggá teszi.

Tudtátok, hogy boldogságunk a legtöbb, amit környezetünkért tehetünk? Ha elfoglaljuk rendelt helyünket, be tudjuk tölteni azokat a feladatokat, amikre társainkkal szerződtünk jelen életidőre. Aki nem hajlandó felvenni szabadsága fonalát, szerelemmel végzett tevékenységét nem kezdi el, karmikus értelemben szerződésszegést követ el. Komoly, mi?

Szombat éjjel az Oroszlán Újhold is arról szól, hogy vegyük kezünkbe a sorsunkat, és ebben a minőségben kezdjünk új dolgokba, mert így a jutalmunk ragyogás lesz és tiszta szeretet.

Pálcák a kézben, áldás az úton.