Oldal kiválasztása

A következő hét elején a szeretet ereje kerül fókuszba. A rálátó, királyi szeretet (mely élesen elkülönül a fojtogató majomszeretettől) lendületet, ihletet és cselekvési teret kap. Érdemes erre az időszakra csoportosítani nehezebb feladatainkat, magasabb akadályainkat, mert ezekben a napokban képesek leszünk a szokásosnál nagyobb erőket összpontosítani, ezek segítségével messzebb ugrani, magasabbra repülni, többet megtenni. Kiváltképp, ha gondolatainkat is koncentráljuk és nem hagyjuk agyunkat össze-vissza lefetyelni.

Lelki finomhangolás történhet a tapasztalatok mezején is. Vegyük kézbe ösztönerőinket, koncentráljuk zsigeri motivációinkat egy magasrendű cél érdekében, a tudatosságot szem előtt tartva. Tartsuk észben: az erő önmagában semmit sem ér. A koncentrált szeretet, az előrevivő cél ad neki formát, alakot, értelmet és művészi megnyilvánulási lehetőséget. Ha koncentrált erőinket a szeretet (az isteni rend) vezeti, nagy vész már nem lehet.

A hét eleje kedvez a gyógyító erők megjelenésének, a mágikus gyakorlatok közül pedig a koncentrációnak.

131014A végére egy gondolat, annak, akit érint: a türelem eszméletlenül fontos. Tényleg. Ennél már csak az a fontosabb, hogy felismerjük, ha valaminek elérkezett az ideje és akkor megtegyük azt az egy lépést. A kellő időben, elszántan, kérlelhetetlen erővel. Előre és felfelé.

Pálcák a kézben, áldás az úton.