Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ahogy a hónap, úgy a hónap első hete is izgalmas háttérhatásokkal kezdődik. Például a művészetek (legyünk bár passzív vagy aktív oldalon) lehetőséget adnak az elmélyülésre. Művészi élmények hatására önmagunk mélységeiről szerezhetünk közvetlen tapasztalatot, ami azért jó, mert egészen más úgy belekezdeni bármibe is, hogy lényegi tudást mondhatunk magunkénak ezen a téren. Jó emlékezni arra, hogy a teremtés energetikája folyamatosan körülvesz bennünket szellemi és anyagi síkon is.

Továbbra is tart az igazság kimondása általi fel- és megszabadulás lehetősége. Amely lépéshez bátorságra van szükség, azt időzíthetjük hétfőre, mert az Oroszlán jelében járó Hold most szállítja a cikis helyzetekben való helytálláshoz szükséges merészséget és gerincet.

Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor érzékennyé válunk minden (vélt vagy valós) támadásra, amely családunkat, szeretteinket célozza. Vicces, hogy cérnahangú egéremberek (akik magukért egyébként kevésszer sem állnak ki) hogyan változnak minden átmenet nélkül dühöngő fenevaddá, ha egy számukra fontos embert (például gyermeküket) fenyegetve érzik.

Talán fontos lehet az az információ, hogy hiába szeretünk valakit, nem feltétlenül tudjuk nála (és mindenkinél) jobban, mit kellene tennie és mi lenne a jó neki. Az élet uralásának törekvése ugyan becsülendő és szép célkitűzés, azonban a lényeget ne feledjük: az élet, amelyet uralni vágyunk, minden esetben kizárólag saját életünk legyen!

Pálcák a kézben, áldás az úton.