Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Hétfőn a lélek igazsága hordozza a pálmát. A valódi bölcsességet az érzelmek és a spiritualitás hozzák el. Világossá válhat, mik az élet valódi értékei; hogy a lélekben laknak az igazi csodák. A Skorpió jelében vándorló valamennyi princípium kapcsolódik valamely fényhíddal az Isteni Igazság planétájához. Ez számomra azt jelzi, hogy a tisztesség (becsület) megkerülhetetlen lesz ebben az időszakban. És hogy annak, aki a lélek útját járja, már nem (sokáig) lehet elég, hogy jogszerűen jár el. Mert jól tudjuk mindannyian, hogy a jog igen görbécske és alacsony mérték. A mélyen bennünk lakozó isteni Igazság ismét jelentkezik a jussáért.

Értelmezhető ugyanez akként is, hogy a lelkünk mélyén felfedezett végtelen szeretetet, az örök ragyogást képesek vagyunk kiárasztani. És egyre kevesebb feltételt szabunk cserébe.

A hét elejétől kiemelt jelentősége van az álmoknak és a merengésben kapott üzeneteknek. A láthatatlan világok kommunikálnak velünk, erőteljesen érezhetjük üzeneteiket, melyekkel segítenek bennünket előre-felfelé, a valódi emelkedés útján.

Pálcák a kézben, áldás az úton.