Oldal kiválasztása

Pénteken a kereskedelem és a kommunikáció viszi a fő szólamot. Figyelem! Nem a lopás és a pletyka, kezeljétek tudatosan a megjelenési szinteket! (Zárójelben jegyzem meg, hogy gondolatokat is lehet lopni, és ez attól sem lesz szebb, ha nem derül ki.)

A hétvége kezdetével fordítsatok időt az eszmecserére, csicseregjetek egymással! Ideje lehet a könnyed beszélgetéseknek is, de akár a pénzügyi témájú tárgyalásoknak is. Azokat a meccseket, amelyek végén anyagi gyarapodás várható, érdemes mostanra időzíteni.

Fotó: liveanimalslist.com

Fotó: liveanimalslist.com

Ha csevegtek, akkor is legyen olyan a figyelmetek, mint egy extra papír zsebkendő: többrétegű. Értsétek, mit üzen a másik a szavaival, és a szavakon túl. Halljátok meg az érzelmeit, gondolatait, hangulatait. És érezzétek meg, hogy ez már a királyok művészete!

Most is nagyon hasznos az írás: írhatunk levelet, papírra vethetjük terveinket és céljainkat, körmölhetünk verset vagy novellát, a lényeg, hogy a gondolat áramoljon, testet öltsön, üzenetet hordjon, cserélődjön és frissüljön. Az írás pontosan olyan, mint bármely energia a világon: egyes kezekben gyilkos fegyver, egyes kezekben mindenható gyógyító erő.

A hétvége mozgékony, csicsergető energiákkal indul. Könnyű megtalálni a szavakat, könnyen jönnek a gondolatok, egyszerű szabatosan fogalmazni.

Részemről engedek a hangulatnak és Nektek is ezt ajánlom.

Pálcák a kézben, áldás az úton.