Oldal kiválasztása

A Földön a helyzet változatlan. Továbbra is a kapcsolati körök vannak terítéken, esetleg némi harmónia-igénnyel fűszerezve.

Folytatódnak a fontos felismerések, melyeket kapcsolatainkból gyűjthetünk (hurrá!), valamint ha megjelent bennünk művészi értelemben (vagy egyéb kreatív tartalommal) a teremtés vágya, akkor az nem is mostanában fog elmúlni.

Kép: literaturanaarquibancada.com

Kép: literaturanaarquibancada.com

Régen esett szó aktuális spirituális praxisról, most pótolunk ebből a hiányból valamit. Mérleg-érintettségnél nagyon jók az egyensúlygyakorlatok. A jógában kismillió ilyen egyensúlyi pozíció található. A lényeg nem a forma, hanem hogy fizikai szinten gyakoroljuk az egyensúlyt. Döbbenetes élmény, amikor kiegyensúlyozottnak gondoljuk magunkat, tartjuk is az egyensúlyi helyzetet egyik oldalra, majd másik oldalon úgy borulunk, mint az éves költségvetés. Ilyenkor üzenet az is, melyik oldalunk a stabilabb, illetve, hogy milyen álca miatt nem vettük észre, hogy megbomlott a harmónia. Ismét bebizonyosodott, hogy a jóga igenis alkalmas önismereti útként.

A most következő varázslatos kedd újdonsága a lélekben rejlő feneketlen erő. Ha most szakad ránk az ég, szájszél-rebbenés nélkül megtartjuk a kisujjunkon. Ha szívünknek kedves játszótársunk fekszik meg kicsikét, sokkal könnyebben segítünk hordozni terheit. A dolgok mélyére érzékelünk, és kézzelfogható változásokat idézhetünk elő pusztán azzal, ha engedjük lelkünket természete szerint működni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.