Oldal kiválasztása

Halottak napjára a Merkúr átlépett a Skorpió jelébe. Egy ideig még az angyali világok háttér-üzeneteitől támogatottan működik gondolkodásunk – és szerencsés esetben a kommunikációnk. Ezzel párhuzamosan érdeklődésünk a mélységek, a rejtelmek és titkok világa felé fordul.

Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Ha gondolataink többet kalandoznak az elmúlás, véget érés környékén, felesleges megijedni. Attól, hogy egy kör egyik felét nem vagyunk hajlandók észrevenni, attól az még ott van.

Másik csodás lehetőség az égbolton a Mars és a Vénusz együttállása a Szűz jelében, a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lábánál. Lehetséges olvasatban: a termékenységet segíti ezekben az időszakokban, ha elrendezzük a dolgainkat, és elmozdulunk azokról a helyekről, amelyek jól felismerhetően kifogytak a nekünk címzett ajándékokból.

Továbbá: a mostani időszak hangsúlyosan szól arról, hogy valamit létrehozunk az anyag világában. És igen: adott esetben a termékenység változásokat indíthat el életünkben. Vagy ki tudja? Talán az életünkben megjelenő változások hozzák elő belőlünk a bennünk rejlő termékenységet.

A választás szabad, és nem muszáj egy lehetőségre korlátozódni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.