Oldal kiválasztása

Amikor megbillenni látszik az egyensúly, valamilyen gyökeres változás akarja tőből kicsavarni személyiségünket, jó, ha tudjuk: földi életünk során minden értünk van, tanulásunkat szolgálja. A meredek tapasztalatok életünk felkiáltójelei. A Létezés szívesen szórakozik azzal, hogy négyfokos vízzel önt minket nyakon, ha nem figyelünk suttogására. És a legbosszantóbb, hogy utólag mindig rájövünk: jogos volt a jeges fürdő. Hasznunkra vált.

Az asztrológia figyelmeztet minket arra, hogy mostanában könnyebben elveszünk a részletekben, hasogatjuk a szőrszálat, masnit keresünk a vonalzón. De az asztrozófia meséli el, hogy királyi energiákat kapunk ahhoz, hogy önmagunkra találjunk. Hogy kommunikációnkban, mondanivalónkban a termékeny igazság erői dolgoznak. És hogy ne féljünk a radikális változásoktól, mert a gyökeres átalakulások életfeladatunk beteljesítéséhez visznek közelebb. A megborulások sokszor élet-halál titkaiba avatnak be, kozmikus tananyagot tanulhatunk meg – ha gyorstalpalón, hát úgy. Ez az időszak sok tekintetben hasonlíthat hullámvasúthoz. De ha már mindenképpen rajta ülünk… dönthetünk úgy is, hogy minden pillanatát élvezni fogjuk.

Na, hoppá! Tessék ezentúl ezzel az elhatározással kikelni reggel az ágyból. A gonosz démonok, átokpakolók meg hülyét fognak kapni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.