Oldal kiválasztása

A hét érzelmi inspirációval indul. Most valószínűbben fedezzük fel lelkünk, érzelmeink kézzelfogható valóságát, mint egyébkor. Megkezdődhetnek hosszútávra ható érzelmi impulzusok, továbbá bizonyos érzésekből, lelki folyamatokban önmagunkról tanulhatunk fontos dolgokat.

Fontos aspektusa a hétkezdetnek, hogy lelki és fizikai értelemben is nagy erőket tudunk mozgatni, könnyen rányílik a szemünk a lényegi dolgokra, felismerjük, ha eljön az ideje, hogy valamilyen helyzetet meghaladjunk életünkben, és ismét felébred bennünk az erő, hogy a fontosnak érzett lépéseket meg tudjuk tenni.

Jó, ha időről időre eszünkbe jut az a triviális igazság, hogy egy lépés azt jelenti, hogy valahonnan „el” azért, hogy valahova „oda”. Az ember lépő lába sosem siratja az elhagyni készült nyomot. Ha eljön az ideje, ellép a múltból a jövő felé, mert ez az élet rendje. Egyszerre nem lehetünk a lejártban és az újban.

131202

Aki érdeklődik a misztika iránt, aki kutatja a rejtelmeket, most észre fogja venni, hogy gondolatai többször kóborolnak okkult területeken. Az eljövő pár napban gyorsabb lehet észjárásunk, több erő van gondolatainkban és kommunikációnkban, és sikerrel juthatunk közelebb az áhított misztikus tudáshoz. Emellett – mágián kívül, az ún. „hétköznapi” életben – is erőteljesebben kommunikálhatunk. Figyeljünk oda, hogy ne ugorjunk bele a verbális agresszió magát kellető, könnyebb útnak ígérkező csapdájába.

A hét elején sok az érzelem, nagy erők mozognak. Legyünk észnél, uraljuk ezeket az energiákat. Ahelyett, hogy indulataink és ösztöneink játékszereként sodródnánk, használjuk ki a belső impulzusok erejét és fejlődjünk, nemesedjünk általuk.

Nem mondom, hogy könnyű. Ám véletlenül sem mondom, hogy lehetetlen.

Pálcák a kézben, áldás az úton.