Oldal kiválasztása

Ma, különösen a déli órákban, azon kaphatjuk magunkat, hogy szétfeszítenek az érzelmek. Cselekedni akarunk, menni, talán a helyünket is nehezebben találjuk, arról nem is beszélve, hogy mindent könnyebbnek érezhetünk, mint egyhelyben megmaradni.

Ha van a motivációinknak konkrét iránya, amit érzünk, akkor bátran induljunk neki, cselekedjünk szívünk szerint.

140107Ha csak zizegünk, érdemes nyakunkba venni a várost, vagy kimenni a zöldbe ezen a szép, napsütéses napon (nem, nem teljesen őrültem meg: napsütés és zöld időjárásfüggetlen. Akkor van, amikor úgy döntünk), és medret ásni teremtő energiáinknak. Az égi erők többszörösen aláhúzzák ma, hogy egyszerre és hatványozottan vagyunk most képesek működtetni és kézben tartani mind a férfi, mind a női energiákat.

Keresgéljünk anyagi téren (munkánkban), és a párkapcsolati vonatkozások területén. Ha tudatunkba helyezzük, hogy változtatni kívánunk, hogy érezzük az erőt és megvalósulási formát keresünk neki, a válasz perceken belül (de inkább azonnalra) megérkezik.

Ezek a napok semmilyen szinten nem kedveznek a sumákolásnak. Vegyünk három mély lélegzetet, és mondjuk ki, ami szívünket nyomja, teremtsünk tiszta helyzetet. Enélkül nincs gyökeres változás, nincs megújulás.

Előre is bocsánat a hasonlatért: ha latrinára építünk, ne csodálkozzunk, ha nem rózsaillat lesz az új házban.

Pálcák a kézben, áldás az úton!