Oldal kiválasztása

A csütörtöki nap egyik buktatója, ha nem vesszük észre, hogy intenzíven szőrszálat hasogatunk. Kommunikációnk olykor agresszív (ráadásul előfordulhat, hogy hülyeséget beszélünk). Megvan az esélye a félreértéseknek is, illetve hogy a szenvedélyektől fűtött vitában nem is azt halljuk meg, amit a társunk mondott, hanem azt, amit gondolunk, hogy mondott. És akkor azért kezdünk rá haragudni, mert nem találta ki, amit gondoltunk, mi pedig félreértettük, amit gondolt, hogy gondoltunk. Ha nem figyelünk oda erre, könnyen ketyósodás lehet a vége.

Magas szinten persze már nem is kérdés, hogy ez a nap a mágikus gyakorlatokról szól. Ereje van a kimondott szónak, a spiritualitás megjelenik gondolatok és tettek szintjén. Érzékeljük a másik gondolatait és hajlandók vagyunk tenni azért, hogy a Rend megvalósuljon életünkben. A Rend és a misztikus gondolkodás emelik a lelket a földi világot alkotó négy elem uralásához.

A mai napon – amellett, hogy még mindig képesek vagyunk érzékelni a magasabb világok üzeneteit –, egészen egyszerűen szabadulhatunk meg hátráltató szokásainktól, káros szenvedélyeinktől. Ehhez akár kérhetjük az angyalok segítségét is.

A déli órákban lelki-érzelmi energiáink megsokszorozódnak. Vigyázzunk arra, hogy elkerüljük a túlérzékenységes és hisztizős helyzeteket. Ha tudjuk magunkról, hogy hajlamosak vagyunk a szélsőséges hangulatváltozásokra, inkább keressünk nyugalmat a természetben.

131024

Nem kizárt, hogy ebben az időszakban kiderülnek régi dolgok, felszínre kerülnek régi sérelmek. Ha fájdalmas emlékezni, ha manipulációt, titkolózást, szélsőséges esetben lelki terrort érzékelünk, próbáljunk ne belemászni a mártír szerepébe, hanem keressünk egy racionális fogódzót, egy biztos pontot, és néhány nap múlva innen gondoljuk újra az eseményeket. Előfordulhat, hogy hirtelen ráérzünk, mit rontottunk el a múltban, akár elkezdhetjük vádolni magunkat. Örömmel jelentem, hogy ennél kevés hiábavalóbb dolog van az életben. Vonjuk le a megfelelő konzekvenciákat, aztán álljunk tovább. Tanuljunk az elkövetett hibáinkból, de pillanatra se tévesszük szem elől, hogy előre-felfelé van az útirány. A mocsár egy idő után sem nem kényelmes, sem nem illatos.

Amúgy a lelki hullámvasút arra inspirálhat, hogy meghallgassuk végre a szívünkben felvillanó sugallatokat, és ezekre a forradalmian új, zseniális ötletekre hallgatva konkrét lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy belekezdjünk valamibe, amire már régen vágyunk. Csütörtökön készüljünk fel, hogy szokatlan és váratlan megoldásokat találunk az Élet tálcáján. Szülessen az érzelmi fogékonyságból előrehaladás, tanulás, fejlődés!

Pálcák a kézben, áldás az úton.