Oldal kiválasztása

Aki ma éjjel az égre pillant, jól nem fogja látni a Holdat. Bizony: Ezüst Anya akkor éppen Nap Apával csoszog kéz a kézben, az égbolt nappali oldalán. Magyarul Újhold lesz. Ez a láthatatlan, mégis jelenlévő erő azt jelenti az életünkben, hogy itt az ideje az új dolgok elindításának. Mostantól indulhat a gyarapodás, a kezdetek élettel telnek meg. Ha szeretnénk belefogni valamibe, itt a kiváló alkalom. Az égi helyzet megadhatja a hiányzó lendületet.

Az elkövetkezendő napok másik jelentős aspektusa számos vonatkozásban lesz segítségünkre. Néhányat sorolok.

A magas világokból érkező tudás (spirituális tanulmányaink gyakorlati alkalmazása) felturbózza gyógyító, regenerációs képességeinket.
Aki inspirációt érez isteni igazságok kutatására, filozófiai összefüggésekben való turkálásra, tapasztalhatja az elemi, robbanásra kész erőt, amit az ilyesfajta tevékenységek hordoznak. Ne féljünk attól, hogy kiélesednek az érzékeink, vagy megérzéseink hirtelen erősebbek, mint valaha. Hiszen ezért gyakorlunk, ezt szerettük volna.
Ha a Szellem bölcsességét vágyjuk megismerni és megértünk egy-egy újabb darabot a tanításokból, anyagi téren lépésről lépésre radikális változásokat vehetünk észre. Hogyan lehet valami egyszerre “lépésről lépésre” és radikális? Hallottunk már a hétmérföldes lépésről?

Korunk egyik fontos illúziója, hogy félünk a gyökeres átalakulástól és a radikális dolgoktól, mert azok rosszak. Mondanék én valamit: amikor kiléptünk a Fényre édesanyánk óvó testéből, az radikális változás volt? Úgy hiszem, az volt. És elég gyors is volt, azt gondolom. Megsúgom egyik legfőbb tapasztalatomat: a csodák gyorsan történnek (lásd még: magyar népmesék) és olyan radikális változást hoznak, melyek fenekestől forgatják fel életünket. Ezért csodák.

Pálcák a kézben, áldás az úton!