Oldal kiválasztása

Szerdán már a Bika jelében vándorol a Nap, és ebben az alap-energiában válik érezhetővé a Vénusz és az Uránusz közelsége.

Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

A Vénusz többek között jelenti a(z érzéki) gyönyöröket, az Uránusz pedig a szabadságot és különlegességet. Nagyon valószínű, hogy ebben az időszakban a párkapcsolatokkal, adott esetben a szexualitással kapcsolatosan (f)elszabadulnak dolgok. A kérdés az: engedjük-e lelkünknek, hogy mindez a tudatosság fényében, önMAGunk vigyázó figyelme mellett menjen végbe, vagy arra kényszerítjük a Sorsot, hogy elfojtásainkra, hárításainkra válaszul valamilyen drasztikus, elsöprő életeseményben nyilvánítsa meg ezt a tapasztalást. A felszabadító gondolat ehhez a csomaghoz: a választás a mienk, és mindig van választás.

Akinek szexuális természetű elakadásai, blokkjai vannak, ezekben a napokban tehet ezek felszámolásáért. Az égi energetika segíti a tisztulást, oldódást, a mély tartalmak felszínre kerülését. Párkapcsolati témákban ugyanez a helyzet. Ha bátrak vagyunk szembenézni, hatalmas lépéseket tehetünk előre-felfelé, a szabadság felé.

Az egyik első állomás: felismerni, tudatosítani, kifejezni tudni és megélni saját igaz, tiszta vágyainkat.

Pálcák a kézben, áldás az úton.