Oldal kiválasztása

Mint már tudjátok: július 4-6-ig (pénteken, szombaton és vasárnap) az Everness Fesztiválon várlak Benneteket személyes beszélgetésre.

A lazább keretek a teljes elemzést és a Reiki kezeléseket nem teszik lehetővé (és valószínű, hogy a Reflaxációs kezelést sem), eldöntendő kérdésre pedig továbbra sem válaszolok.

Szívesen társalgok viszont nőiség, női szerepek és párkapcsolati mizériák tárgyában; a halál és elengedés témakörében, egyéni blokkokról, vakfoltokról, valamint spiritualitásról általában, ami Benneteket érdekel.

Asztroszkóp az említett körülmények miatt nem lesz, de elektronikus horoszkóp-készítő program ugyanúgy a segítségemre lesz a beszélgetések során, mint a normál konzultációs alkalmakkor.

 

Mostantól van lehetőség feliratkozni az ötvenperces beszélgetésekre (a 20 és 40 perces eszmecseréket a spontaneitás oltárára helyezzük).

A fesztiválra érvényes díjszabás:

20 perc 2.100,- Ft

40 perc 3.500,- Ft

50 perc 4.000,- Ft

 

Szeretettel várlak Benneteket; a jelentkezéseket a szabad időpontok és az e-mail-ek beérkezésének sorrendjében veszem figyelembe.

Kontakt a szokásos: lilith@lilithcadmon.hu

 

Társam frissítő (vagy relaxáló, ki ahogyan szeretné) masszír-ízelítővel készül, Nála 20 perc 1.500,- Ft lesz.

Szerda reggeltől egészen a rendezvény végéig választhattok majd talpfrissítést, vagy hát-kényeztetést. Az érintéses kezelésekre nem fontos előzetesen bejelentkezni.

 

Isten áldjon Mindannyiótokat!