Oldal kiválasztása

Mostanában érzékelhetjük, ahogy a csillagpókok teleszövik az eget: nagyon sűrű időszak lesz a következő, az élet szinte minden területén várható esemény, változás, valamilyen szintű megújulás.

Kedden, a déli óráktól koraestig sokszorozott lelkierőt érzünk magunkban, mely különösen kapcsolati értelemben segíti az összegzést, az átgondolást, a következtetések levonását. Érdemes most néhány lépést hátralépni, megnézni, hol tartunk és mi van most, mi lenne a kedvező irány és hogyan tehetnénk fényesebbé életünknek ezt (vagy bármely más) területét, aztán (immár a levont konzekvenciák birtokában) megtehetjük a megfelelő lépéseket az új kezdetek érdekében.

Továbbra sem járt le az ideje a titkok kiderülésének, sőt! Most felerősödnek azok az energiák, melyek életünk tisztítására ösztönöznek bennünket. Ha úgy érezzük: forgassuk fel, seperjük ki, árasszuk el vízzel, hogy rend lehessen és tisztaság. Ez nem tragédia. A nagytakarítást is csak a pókok és a porcinyók sajnálják.

Előfordulhat, hogy mostanában úgy érezzük: az emelkedéshez, változáshoz szükséges megtennünk egy fontos lépést. Egy olyan lépést, amely talán nem racionális, a külvilág számára magyarázhatatlan, azonban mi mélyen legbelül érezzük, hogy nincs, nem lehet más irány. No, ez az, amerre tüstént érdemes elindulnunk. Ha a belső fény és a tiszta igazság vezeti lépteinket, nem nagyon jut eszembe semmi, amitől félhetnénk.

Az igazság kapcsolati értelemben többszörösen elő fog kerülni ezekben a napokban, és finom, légies, könnyed lehetőséget kapunk, hogy a múltnak és az örök igazságoknak a felismerése által létrehozzunk valami csodálatosat (akár művészi értelemben is). Most általában is érvényes, hogy alkotásaink (bármely szinten megjelenő művészi alkotó tevékenység) magában hordozza a teljességet, mely által közelebb juthatunk a transzcendens igazságok megértéséhez.

131210Most jelent meg, és ha már megjelent, teljes valónkat megrázza az az inspiráció, hogy merjünk álmodni, merjünk különlegeset gondolni (és teremteni!). Áradnak a sugallatok, a jobbnál jobb ötletek, ha egyet odaadunk a világnak, kettőt kapunk a helyébe. Ne féljünk meglepőt alkotni, ne féljünk forradalmi megoldásokkal előállni, ha annak van itt az ideje. Az izgatottság, a feszültséggel teli várakozás most időszerű. Átszövi az érzelmeket, hölgyeknél a nőiséget, a női minőségek megélését birizgálja, de hatással van a kommunikációra is. Most elég merészek vagyunk nagyban gondolkodni, megmarkoljuk az igazság aranyfonalát és nem félünk beszélni róla, tanulunk és magunk is tanítóvá válunk.

A pillanat mindig tökéletes, a lehetőség adott, az alkotás rajtunk múlik.

Pálcák a kézben, áldás az úton!