Oldal kiválasztása

A hétfőre virradó éjjel álmainkban jelentős múlt-üzeneteket kaphatunk, illetve megoldásokat, amelyek a múlt terheitől való megszabadulást segítik.

A nap folyamán aztán megérkezik az erő is, amellyel gyökeres változásokat eszközölhetünk az anyag világában. Ha az éjjel elhozta a megértést, nappal meg is valósíthatjuk a lelkünkben született, radikális változásokról szóló inspirációkat.

Fabian Perez: Passion Dance

Fabian Perez: Passion Dance

Más szinten elképzelhető, hogy érzelmi életünkben megjelenik a végletesség, kicsit hullámvasutazunk. A munkahét kezdetét lelki vonatkozásban a tűz, szenvedély, lobogás, világmegváltó energetika jellemzi. Aki ezt el szeretné kerülni, koncentráljon arra, hogy ugyanez az erő tesz képessé bennünket az érzelmi sík gyógyítására. Meg aztán jó, ha tudjuk, hogy a szenvedély is lehet gyógyító. Nagyon hatékony gyógyító.

Amit most komplikáltabbnak érezhetünk, az inkább a kívülmaradás, tárgyilagosság.

Délutántól kezdve az összegzést célzó gondolatiságot átszínezi a lendület, a tűz, a cselekvés inspirációja. Ne fogjátok vissza Magatokat! Most van az ideje annak, hogy a magocska elinduljon és szárba szökkenjen, a rügy kipattanjon. Az életben levést, a napfény csókját és az ég felé törekvés igézetét egy ideig el lehet hazudni, de hosszú távon nem érdemes. Szellemi szinten pláne nem.

Pálcák a kézben, áldás az úton.