Oldal kiválasztása

“Angyal s Ördög egy test-vér
Bennük ragyog tűz és tér
Napon innen, Hold ölén
Ketten bennem – Bennük én”

131121

Csütörtökön gondolataink jó eséllyel elvitorlázhatnak szélsőség iránt. Megjelenhetnek életünkben radikális gondolati, szellemi megoldások. Erős segítség hat abba az irányba, hogy megérthessük és gyakorlati szinten alkalmazhassuk a gondolatok fizikai szintű hatását, gondolati erőink gyakorlati megnyilvánulását.

Ezek a napok nagy valószínűséggel tanítást hoznak nekünk gondolataink eget rengető teremtő hatalmáról, melyet képesek is vagyunk megérteni. Emellett sokunkban megjelenhet a gondolati szinten működtetett gyógyítás indíttatása és képessége.

Spirituális gyakorlataink most az anyagi világ erőit értetik meg velünk. Akár a spiritualitásban is helyet kaphat most az analitikus gondolkodás, a tézis-antitézis, szintézis hármassága.

Az elkövetkező napokban a tapasztalati tanulás és az elméleti síkon való fejlődés lehetősége egyszerre lépnek pályára.

Az uralkodó égi energiákkal képessé válhatunk saját belső végleteink megértésére, esetleg ki is tudjuk fejezni őket: a beszélgetéseknek most ismét erőteljes hatásuk lesz, de azért legyünk észnél, hogy az erőteljes hatás előjelét ne más határozza meg helyettünk.

Ismerjük fel, ha megjelenik bennünk a pusztító, agresszív kommunikáció, ha felforr az agyunk és kitörni készül. Ilyenkor érdemes kifulladásig sportolni, valami jó elhagyatott helyre kirándulni és hatalmasat üvölteni, vagy bebújni egy odúba és hangyát számolni. Legyetek tudatosak arra, hogy óvjátok társaitok lelkét, önbizalmát, belső fényét! Most könnyű odaszúrni, odamondani, kiabálni… de nagyon kellene sietnünk és nagyon sok energiába kerülne, mire a most okozott sebek és sérülések begyógyulnának, ezért aztán jobb, ha átnemesítjük az égiektől kapott, földrészgyűrögető erőinket.

A hét második felének két titkos gondolatmagja:

I.) Az Ördög is Angyal

II.) Mindketten egylényegűek velünk.

 

Pálcák a kézben, áldás az úton.