Oldal kiválasztása

A felemelkedés mindig lehetséges és többnyire örömteli. A mostani napokban pedig szinte kötelező. A Nap közeledik égi pályája csúcsához, ami nekünk, földi embereknek lehetőséget ad arra, hogy világosságot, Fényt hozzunk életünkbe. Magyarul: hogy lássuk a teljes képet, és a megbocsátó, követelés- és ítéletmentes szeretet segítségével elhagyjuk mindazt, ami nehéz, lehúzó erő lehetett a múltban.

Symbolon kártya

Symbolon kártya

Ezt az erőteret izgalmatosítja egy másik csodás konstelláció. Ehelyt szögezném le, hogy természetesen mindig és mindenki zseniális és különleges, de vannak pillanatok a Létezésben, amikor ez az energia erősebb támogatást élvez. A mostani is ilyen időszak. Ismét itt a különleges, olykor vicces és javarészt váratlan sugallatok, ötletek ideje.

A legtöbben szeretnek azzal hízelegni maguknak, hogy normális emberek, sőt, a mostani társadalmi sodrás mindent meg is tesz, hogy kockákat csináljon belőlünk. A titok, Kedvesek, itt is a maszlag kiköpésében rejlik. Nézzetek körül, és figyeljétek: aki nem normális, vagy nem viselkedik normálisan, többnyire izgalmas, teljes életet él. Tele kalanddal, érzelmekkel, fordulatokkal, eseménnyel. Aki egyre távolabb kerül a köznapi értelemben vett normalitástól, megérti isteni eredetét. Aki elég bátor, hogy bolondságokat műveljen, ráébredhet, hogy voltaképpen minden rabság, kötöttség csak illúzió ebben a meseszép világban.

Mostanában egyre többekben válik szinte elviselhetetlen késztetéssé a szabadság inspirációja. Közvetlen környezetemben látok nem egy példát, hogy valaki minden racionalitás és logika ellenében egyszer csak megköszöni rabláncai eddigi segítségét, és úgy dönt: a továbbiakban nélkülük kíván létezni.

Akkor pedig jön a Sors és munkához lát. Mert ha az Isten-gyermek felébred, az angyalok kara nagyon igyekszik, hogy finom legyen a reggeli kakaó, naná, hogy tejszínhabbal.

Amúgy azt tudtátok, hogy nem csak a népmesékben igaz, hogy az udvari bolond az egyetlen, aki büntetlenül mondhat bármit a koronás uralkodónak?

Pálcák a kézben, áldás az úton.