Oldal kiválasztása

Napkelte előtt kevéssel a Skorpió jelébe lép a Hold. Az elkövetkező két napban feltörhetnek mélyre rejtett érzelmek, és gyakrabban foglalkozunk lelki dolgokkal. Előfordulnak ilyenkor sértődékenyebb másodpercek, vigyázzunk egymásra! Ha felismerjük, hogy ilyenkor nem csak a mi lelkünk mimózoid, hanem társainké is ugyanúgy, és kedves tapintattal, kettőzött szeretettel fordulunk a többiek felé, azt vesszük észre, hogy a világ sem marcangol bennünket, hanem mosolyog ránk.

Mert itt is érvényes, hogy azt kapjuk, amit adunk.

Kép: alphacoders.com (Angel of Celebration)

Kép: alphacoders.com (Angel of Celebration)

A Vénusz és a Neptunusz között teremtő energiahíd feszül egészen a hét végéig. A leegyszerűsített üzenet a lélekmélyi ihletettségű művészet. A Neptunuszhoz tartozik az álmodozás, a meditáció, ezért kreatív alkotásaink főként erről a területről táplálkoznak. Fontos az alkotás, a teremtés. Fontos, hogy érzelmeink, lelkünk tartalma kézzelfogható valóságként megjelenjen az anyag világában.

Ugyanúgy a Vénusz-Neptunusz táncának értelmezése a szerelem, a szexualitás spirituális magasságai. Amikor testek imádkoznak az anyagban, a gyönyör nyelvén. Emlékeztek biztosan, sokszor volt már szó erről. A mostani hétvége csodálatos alkalmakat kínál azoknak, akik a Szer-elem varázslatában vágyják felfedezni önismereti ösvényüket, fejlődési útjukat. Ezen a téren fontos a nyugodt, értékes idő. Amikor nem vonja el semmi egyéb a figyelmünket.

Pálcák a kézben, áldás az úton.