Oldal kiválasztása

Csütörtökre virradó éjjel, az éj közepén áll szemközt a Nap a Holddal. Az éjfél körüli álmokban nagyon fontos üzeneteket kaphatunk az életünkben megjelenő aktuális tanításokról, illetve (aki még ébren van az éjjeli órákban) érdemes kicsit elcsendesedni, befelé fordulni éppen azért, hogy a mostani Telihold (és a Szaturnusz-Merkúr együttállásnak a Neptunusszal zárt teremtő fényszögének) erejét kihasználva megteremtsük életünkben, amire vágyunk.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A mostani teremtő álmodozásainknak a hosszútávú jövőt érintő hatása lesz, ezért most különösen érdemes odafigyelni gondolatainkra, érzelmeinkre, kimondott szavainkra, és ezek mindenféle kombinációjára. És ezt bölcs dolog már jóval korábban elkezdeni, hogy ne éjfélkor kezdjen el az elménk kapkodni.

Ezekben a napokban (de különösen szerda késő este) ráláthatunk lehúzó működéseinkre, korlátainkra, gátjainkra. Olyasmikre gondoljatok, mint az „álmodozásból nem lehet megélni”, „a világ gonosz”, „ember embernek farkasa” és a hasonló sületlenségek. Amikor aztán ezek megvannak, és észleljük, mennyire nem visznek bennünket előre (hanem sőt), akkor egyetlen határozott, tudatos döntéssel elküldhetjük őket életünkből mint szükségtelent. És figyelhetjük, micsoda változásokat generálunk ezzel a (látszólag) jelentéktelen aprósággal.

Minél több ilyet találunk, minél több lehúzó hiedelmünktől búcsúzunk, annál élvezetesebb lesz az élet, melyet (így is, úgy is) gondolataink teremtenek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.