Oldal kiválasztása

140116Csütörtökön a bontatlan hajnal hozza el a Telihold csodáját. Ha tiszta lesz az ég, valószínű, hogy hatalmasnak látszik majd a Hold és sárgásvörösnek. Ezen a reggelen meditációnk tárgya legyen az, amit ki szeretnénk teljesíteni életünkben. Pár percig álljunk meg és rezgessük át létezésünkön a teljesség frekvenciáját. Ilyenkor nem veszünk el a részletekben és képessé válunk a poláris nézőpont fölé emelkedni, eszünkbe villannak ötletek és megoldások, amik a kiegészülést segítik.

Ugyanezek az üzenetek, érzetek hatják át ébredés előtti álmainkat is, ébredés után pár percig forgassuk még őket elménkben, szívünkben.

A Hold érintettségéből következően készüljünk arra, hogy ez a nap az áradó érzelmek, a lelki túlfűtöttség és az érzékenység jegyében telik. Talán nehéznek tűnik hideg fejjel gondolkodni, annyit azonban mindenképpen tartsunk észben, hogy csütörtökön a többieknek is Telihold van.

A nap vége egy másik, nem kevéssé fontos teljesség- és teremtés-üzenetet ajándékoz mindenkinek, aki figyel. Ez pedig a férfi és női erők együttes működtetésének a képessége. Ebben az időszakban kiegyensúlyozottan van jelen bennünk a harmóniára való törekvés és az eléréséhez szükséges erő. A szerelemben is megjelenhet az erő, impulzivitás, szenvedélyesség. Az agresszív, kitörő energiák is finomodhatnak, nemesedhetnek.

Átélhetjük, mit jelent önmagunkban, saját belső világunkban felfedezni a teljességet. Nem sóvárogni külső kiegészítő, idegen ellendarab után. Tapasztalhatjuk, milyen lényegi különbség, ha két fél kapaszkodik össze egésszé, avagy két, önmagában is teljes princípium alkot egységet… akik mindenki mástól függetlenül is, az élet minden viharában tudatában vannak belső harmóniájuknak.

A belső stabilitás sem nem pénz, sem nem iskolázottság, sem nem kor kérdése.

Pálcák a kézben, áldás az úton.