Oldal kiválasztása

Január másodika még mindig nagyon erős nap, teremtési szempontból. Aki akarja, mozgósíthatja valamennyi belső erejét az áhított változás, a vágyott célok elérése érdekében.

Kép: alphacoders.com (Guardian of Offerings)

Kép: alphacoders.com (Guardian of Offerings)

Ha aluljáró-asztrológus lennék, úgy kezdeném, hogy „megmondom a tutitruvájt, ideskubizzatok!”. De már azon is szétröhögtem magam, hogy csak leírtam ezt, ezért nem váltok stílust. Csak egyszerűen jelzem, hogy most van az évnek az az áldott, kegyelmi pár napja, amikor nincs kibúvó, nincs mentség. Amikor bármit képesek vagyunk megváltoztatni, meggyógyítani, megtisztítani. Akár életünket, akár testünket.

Van az a mondás (kitől is származik, ha tudnám…), hogy céltalan hajósnak semmilyen szél nem kedvez. Ez teljesen korrekt. Fontos, hogy lássuk magunk előtt a célt, az elérni vágyott minőségeket, pontosan. Mert csak akkor tudjuk, melyik ösvény vezet irányba, és melyik elfelé a célhoz képest. És ha már megvan az álomkép, az édes vágy, akkor most a világ minden ereje a rendelkezésünkre áll, hogy megváltozzon az életünk.

Ideje van a gyors és gyökeres változásoknak akár lelki, akár családi, akár anyagi értelemben. És ha ügyesen csináljuk (és már miért ne csinálnánk ügyesen?!), akkor mindez pozitív élményként jelenik meg a fizikai síkon. Fejlődés érkezik, előrelépés, megoldás, vagy akár egyértelművé válik egy döntéshelyzet.

A csodák kifejezetten tülekszenek, hogy megnyilvánuljanak fizikai síkon. Minden a teremtésről szól. És nem elhanyagolandó részlet, hogy változatlanul akkor születik gondolatainkból, cselekedeteinkből fény meg szeretet meg konfetti, amikor tudjuk, hol vagyunk, mit végeztünk eddig (összegzés!), és az ehelyt levont konzekvenciáknak köszönhetően az új kezdeteket már a szabadság és tisztaság vezérlő csillaga alatt indítjuk.

Mert duzzogva, régi sérelmeken rágódva, sebeket dédelgetve és keserű lélekkel vinnyogva nem lehet csodákat teremteni, ezt tudjuk már mindannyian. Ugye, tudjuk?

Ha most valaki úgy érzi, hogy nem tud cselekedni, zsákutcába jutott, erőtlen és lehetőségtelen, tudván tudhatja, hogy valamit benézett. Tessék nézőpontot váltani, aztán hajrá újra!

No. Most aztán botorság azt mondani, hogy az élet nem gyönyörű!

Pálcák a kézben, áldás az úton.