Oldal kiválasztása

November első napjai a legtöbb családban hagyományosan a morbid geoládázásról szólnak. Mégis azt javaslom, ezen a háromnapos hétvégén szenteljünk minőségi időt önmagunkra, gondolkodásra és meditációra. Mert az Égiek most hoznak minket helyzetbe, és nagyon gyér kifogás, hogy „annyit mentünk, nem volt rá időm”. Ha szép idő lesz, sétáljunk egyet egy szép, nyugodt helyen (nem gondolnám, hogy a temető erre megfelelő), vagy kuporodjunk kedvenc fotelünkbe, hallgassunk Mozartot, kortyoljunk fűszeres illatú teát, gyújtsunk gyertyát és engedjük életre kelni az angyali világokból érkező ihletett sugallatokat.

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor tél közepén csikorgó foggal erőlködünk, hogy boruljanak virágba a fák és langy szellő simogassa arcunkat, mégis marad az a hideg, amikor már a jégkocka is tüsszög. Aztán néhány hét múlva minden erőfeszítés nélkül, magától beköszönt a tavasz. Mert akkor jön el az ideje.

Ugyanígy lehet most felismerni azokat a megérzéseket, késztetéseket, melyek elindítanak minket egy új úton. Most lehet meglovagolni azokat a kérlelhetetlen, radikális változásokat, melyek elhozzák számunkra a valódi szabadságot. Eljött az ideje, hogy megtegyük azt a bizonyos lépést előre-felfelé. Hogy az anyag világában mutassuk meg, amit eddig tanultunk. Hogy anyagi szinten történjen egy olyan gyökeres változás, amely meghozza számunkra a szabadságot. Ami engedi, hogy új, különleges dolgokba kezdjünk. És ez a változás most nem külső kategória. A változáshoz szükséges erő is bennünk van, az átalakulás is bennünk megy végbe. Ezt vetítjük ki aztán a külvilágba. Hát nem szerencsésebb egy ilyen hatalmas energiára tudatosnak lenni és irányítani, mint utólag pislogni, mint tücsök a cimbalomra?

131101

Most égi védelem alatt, a tudás bizonyosságával fordíthatunk sorsunkon. Az anyagi szinten (az anyag világában) megjelenő változás egészen biztosan a szabadság kézzelfogható megvalósulását hordozza. Vegyük észre, használjuk, hiszen azért kaptuk! Senki mást nem vádolhatunk, ha saját magunk választotta vakságban elbotorkálunk a külön nekünk odakészített kincsesbatyu mellett.

A közelgő hétvége legfontosabb üzenete, hogy keressük-figyeljük a változás jeleit, az átalakulás mintáit, a mozdulásra késztető területeket, és ne elszenvedői, hanem aktív alakítói legyünk sorsunknak. Ez a gyökeres, drasztikus változás gyógyulást, emelkedést, magas tudást hordoz.

Mindig emlékezzetek rá, hogy védelem alatt állunk, és ezen a Földön minden-minden értünk van.

Pálcák a kézben, áldás az úton.