Oldal kiválasztása

A Tejúton haladó Nap és Mars szombaton kerül egy erővonalra a Nimród csillagkép legfényesebb csillagával, mely vállalásainkra irányítja figyelmünket. Az itt haladó bolygók a rálátásról, világosságról, cselekvésről és aktív teremtésről szólnak. Ezért hát az aktuális kérdések arra vonatkoznak, vállaljuk-e tetteink következményeit, belátjuk-e, milyen felelősséggel tartozunk teremtményeinkért, felvállaljuk-e tudatosan is saját sorsunkat.

Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Továbbá: vállaljuk-e azt az erőt, amit azért kaptunk, hogy küldetésünket teljesítsük. És vajon odaállunk-e tenni a dolgunkat, vagy (üres kifogásokat használva pajzsul) megfutamodunk küldetésünk, hivatásunk elől az első adandó alkalommal?

Felvállaljuk-e lényünk árnyoldalait, szembe merünk-e nézni a bennünk lakozó démonokkal?

Fejlődési folyamat az is, ahogyan visszavesszük a hatalmat, az irányítást saját életünk felett, és válunk fokról fokra saját sorsunk királyává.

Csak érdekességképpen írom, hogy a csillagos égen Nimród király fény-nyila teríti le a Bikát, aki immár (hogy a Nap fényessége kilépett szarvcsillagai közül) a harcos saját belső, sötét (lehúzó) erőit testesíti meg. Ugyanakkor a magyar hagyomány azt tartja, hogy a táltos útjának egyik fontos beavatása, amikor megküzd a bikával.

Biztos véletlen az egybeesés.

Pálcák a kézben, áldás az úton.