Oldal kiválasztása

Kedden a lélek rendje kerül reflektorfénybe. Mégpedig nem öncélúan, hanem azért, hogy magunk mögött hagyhassuk a fejlődésünket nem segítő, elmúlt, lecsengett dolgokat. Akinek a lelkében rend van, könnyebben látja át, hol a limlom.

140121Anyagi vonatkozásban sokunknál megjelenhet a kísértés: gyorsan, de kevéssé törvényesen szerezhető nagyobb összeg ígérete. Természetesen mindenki maga dönt, de higgyétek el: hosszú távon nagyon deficites ez a pálya. Jó, ha odafigyelünk, mert aki anyag téren védve van, az megkaphatja ugyanezt a feladványt (pár)kapcsolati jelmezben. Érdemes észnél lenni és éles érzékkel, pontosan felismerni a különbséget a csalogató csábítás és az utunkon minket váró, valódi vágy hívása között.

Szerelmi téren jó esély van némi izgágaság kialakulására. A most kezdődő kapcsolatokban benne lehet a tartósság magja. Ha választási helyzetbe kerülünk, bátran hallgassunk a lelkünk igazságait mantrázó piciny belső hangra. Lehet, hogy egy kapcsolatról úgy tűnik, hogy túl szélsőséges, túl szenvedélyes, hirtelen túl mély. Nem baj. Ha a szívünk beleegyezik, ugorgyunk! A lélek által áhított kapcsolatokat, tapasztalatokat kerülgetni lehet, megkerülni soha.

Pálcák a kézben, áldás az úton!