fbpx
Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Immortality)

Kép: alphacoders.com (Immortality)

A következő bő héten teremtő aspektus nyílik az erő és a spiritualitás között. Hétköznapiul ez annyit tesz, hogy összekapcsolhatjuk a látható és a láthatatlan világot. Kézzelfogható formába tudjuk önteni, amit lelki téren megtanultunk. Lendülettel vetjük magunkat a tanulásba, intenzíven vágyunk megtalálni az igazságot. Ezzel az (isteni) igazsággal és a lélek mélységeiből származó inspirációval teremtéshez láthatunk az anyag világában.

Tehát: itt az ideje a gyakorlatban megmutatni, amit elméletben annyira jól tudunk már.

Az alkohollal és egyéb drogneművel jó lesz csínján bánni. Helyette keressük inkább annak a szerelemnek az előfordulási helyeit, amely túl van a hétköznapi fogalmi kereteken. Nem csupán szexualitásról van itt szó, hanem az EGY tapasztalásáról.

Meditációban, révülésben fontos üzeneteket kaphatunk. Tanácsos itt is a magas szintek felé törekedni, mert ebben a fény-kapcsolatban bőven benne lehetne az önmarcangolás és a vívódás is, de ha ezt tudatosítjuk, akkor máris választhatjuk, hogy nem ez lesz benne. Ha jön a kisördög, mindig álljatok a sarkatokra, és döntsétek el, hogy EGYség, égi szerelem, misztikus tanulmányok, Fény, Szeretet, Teremtés. Akkor sima lesz a hét.

Pálcák a kézben, áldás az úton.