Oldal kiválasztása

140125

A szombat változatlanul kedvez a kristályokkal való munkának. Ezt a művészetet gyakorolhatjuk úgy, hogy kiválasztunk egy (vagy több) nekünk rokonszenves ásványt, megismerjük, miről szól, mire jó, és akkor alkalmazzuk, amikor vele rokon hatást szeretnénk elérni környezetünkben. Így például a rózsakvarc kitűnően alkalmas harmonizáláshoz, gyógyításhoz. Ez a kristálymágia passzív változata. Ezen kívül van az ún. aktív praxis, amikor magunk látunk el bizonyos programmal egy-egy kristályt. Kevesen tudják, hogy két kristályt kivéve minden kőzet saját, zárt üzenettel rendelkezik, tehát teljesen felesleges az előbbi példában szereplő rózsakvarcot átprogramozni próbálgatni, mert nem fog történni semmi.

Csupán a hegyikristály és a gyémánt alkalmas arra, hogy információt vegyen fel, természetesen megfelelő előkészületek után. Hölgyeknek íme az n+1. érv: „nem azért kérek gyémántot mert gyönyörű (lásd még: Diamonds are a girl’s best friend), hanem azért, mert kitűnően programozható”.

Aki a kristálymacerga helyett mégis inkább beszélgetni szeretne, figyeljen oda arra, hogy még mindig sokszoros a szavaink és gondolataink mögött-alatt futkosó indulati töltés, azonban más szinten ez az energia segíthet minket abban, hogy jobban ki tudjuk fejezni magunkat. A szombati társalgásoknak (lelkizősöknek, spirituális témázósoknak, érzelmeket érintőknek) nagy lehetősége, hogy szabatosan tudunk fogalmazni, koncentráltan és sallangmentesen. Ez komoly előny.

Ezen kívül itt az ideje, hogy a transzcendenciához kapcsolódó jelenségekről immár ne csak beszéljünk, hanem a valóságban is tapasztaljuk őket. Sok hiteles tanító vallja, hogy minden feladat, tananyag, fejlődési lépcső csak odafele tűnik nehéznek. Visszafelé el sem tudjuk képzelni, mitől féltünk ennyire. És hogy a legnehezebb feladat az, hogy elhiggyük: igen, tényleg ilyen egyszerű.

Hiszek nekik.

Pálcák a kézben, áldás az úton.