Oldal kiválasztása

Kedden napközben lelki késztetést érezhetünk arra, hogy radikálisan, gyökeresen változtassunk életünkön. A nap középső pár órája ideális időpont, ha valamilyen fizikai vagy lelki dologtól szeretnénk megszabadulni. Lelki értelemben is letehetjük a kívánatlan súlyokat. Mindezt még mindig azért, hogy teret adjunk az új dolgok elindításának, melyekből szabadság születik.

A most megtanult dolgok közelebb visznek a Fény tudásához, és ha úgy érezzük: védelem alatt állunk, az azért van, mert védelem alatt állunk.

140225Koncentrációs gyakorlatainkkal a jövő érdekében munkálkodhatunk: a tapasztalat bölcsességével kiszűrhetjük azokat a valóban lényeges elemeket környezetünkből és a bennünket folytonosan érő benyomások közül, amelyek valós, örök értékeket képviselnek. Ebben a pár napban igényként jelenhet meg a spiritualitás kézzelfogható tapasztalása. Az ember számára még mindig a szexualitás kapuja nyílik legkönnyebben a transzcendens világok felé, de ugyanígy magasba emelheti lelkünket és szellemünket a művészetek világa. Fontossá válik az is, hogy valamilyen módon harmóniát, szépséget vigyünk hétköznapjainkba. Lehet ez művészet, egy cserép tavaszi virág, vagy tánc. A lényeg, hogy gyönyörködjön a lelkünk.

A jövőt hangsúlyozza a Nap helyzete is: egyszerre láthatjuk és érezhetjük, minek kellene történnie ahhoz, hogy jövőnk tisztább legyen. Egyfelől még mindig ideális az égi helyzet a tisztító kúrák elkezdéséhez (vagy folytatásához), másfelől aki szebb, jobb világ után áhítozik, alább közvetítem az „égi utak csillagüzeneteit”:
Izibe’ hozzá lehet kezdeni a tevékenykedésnek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.