Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com (Queen of Wands)

Hétvégén a Nap és a Jupiter együttállása már érezhető lesz a Mérleg jelében, a Merkúr pedig továbbra is menetirány szerint vándorol.

Jók lehetnek ezek a napok például a rendező beszélgetésekre, melyek az igazságot és a harmóniát célozzák. (Nem, ez nem ellentmondás.) Emellett érdemes a szokásosnál több időt szentelni az imádságnak. Értek itt bármilyen tevékenységet, amelynek az a célja, hogy a bennünk lakó isteni résszel felvegyük a kapcsolatot. Ima lehet a kirándulás is, amennyiben rányitjuk szívünket a természetben jelenvaló Forrásra, és ima lehet a gyermeke(in)kkel folytatott beszélgetés, vagy játék is. Lépéseket tehetünk az isteni idea felé. Különösen jól látjuk mostanában, mi az, ami örök (és méltó az isten-gyermekhez), és mi az, ami nem. A Mérleg-időszak arról szól, hogy minden dolgot megjáratunk az Igazság Mérlegén, biztos, ami biztos.

Akinek kedve van, cselekvően dolgozhat azon, hogy az isteni elvet visszahozza a haragvó-büntető kívülállóság messzeségéből a gyengéden szerető, mindig bennünk levő pihepuha valóságba. Na ja, ehhez olykor bátorság kell. De tudhatjuk eddigre: bármi és minden, amire igazán szükségünk van, ott lapul a tarisznyánkban. Ez már csak ilyen pöpec Kozmosz.

Pálcák a kézben, áldás az úton.