Oldal kiválasztása

Pénteken számíthatunk a túláradó érzelmek dominanciájára. Más megközelítésben azonban most érzelmeink hatására konkrét előrelépés mutatkozhat kapcsolatainkban. Ezen a napon a harmónia lelki kérdés, talán érzékenyebbek is vagyunk és a folyamatban lévő (pár)kapcsolati változások végére most pont kerülhet.

Az igazság megélése anyagi szinten is harmóniát hoz életünkbe, mely alapon kifejlődhet a lelki-érzelmi egyensúly.

A munkahét végére ugyanúgy javasolt a mágikus praxis, mint a sporttevékenység. Ennek van az az instant változata, amikor valamilyen (általában monoton) mozgásforma végzésével meditatív állapotba kerülünk. A fizikai aktivitás el tudja vezetni a belső küzdelmeket, vívódást is: ahogy testünk fárad, a lehúzó, terméketlen energiák kitisztulnak belőlünk anélkül, hogy önpusztítóvá fordulnának. 131129

A leckék, melyeket ezekben a napokban tanulunk, a rend szolgálatában állnak, segítségükkel nagyobb erőre teszünk szert. Haladó szinten a megszerzett erőt már nem kifelé, hanem befelé indulva használjuk: belső démonvilágunk felderítésére, önmagunk megismerésére fordítjuk, ezáltal uralkodóvá válunk életünkben. És aki uralja életét, annak nincs többé szüksége kívülről sem fényre, sem erőre, sem megerősítésre, mert mindezt egy sokkal tisztább és magasabb szinten találja meg önmagában.

Pálcák a kézben, áldás az úton.