Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A csütörtök hajnali Telihold álomban és meditációban egyaránt segít. A Rák-Bak tengelyen megérthetjük, hogyan rejlik életünk legtöbb helyzetének megoldása az elmúlt történések tapasztalataiban.
Megérthetjük, hogyan szolgálja múltunk ismerete a fejlődésünket, előrehaladásunkat. Sokszor vissza kell lépnünk egyet ahhoz, hogy egy elejtett tallért felvegyünk. Ezzel nincsen a világon semmi baj.

Előfordul, hogy valamit elsőre nem értünk meg. Ilyenkor újra dobunk, és a következő körben jobban figyelünk. Mert bizonyos lépcsők nem kikerülhetők, bizonyos tapasztalatokra szert kell tennünk ahhoz, hogy magasabb osztályba léphessünk. Még ha nem is mindig tűnik úgy: a rendszerben ezek a biztonsági szelepek értünk vannak, a mi lelkünket segítik a fejlődésben. Mert fejlődés mindig van, mi csupán az irányáról döntünk szabadon, minden percben.

Napközben fordulhat úgy, hogy végletes érzelmeket észlelünk önmagunkban, vagy társainkban. A Hold-Plútó együttállás egyik mellékhatása ez, amely bölcsen transzformálva végtelen lelkierőként, világfordító érzelmi energiaként is megjelenhet életünkben (saját döntésünk szerint, stb., lásd előbb).

Pálcák a kézben, áldás az úton.