Oldal kiválasztása

Hétfőn a Merkúr is átlép a Vízöntő jelébe. Éljenek a szabad gondolatok, az új(ra felfedezett) tanok, a korlátokat ledöntő eszmeiség!

Mivel pedig a Vénusz és a Merkúr szoros közelségben táncol a Vízöntő jelében, ezért hát éljen a kapcsolati szabadság kommunikációja is! Éljen az új felállás megbeszélése, éljen a beszélgetés és a figyelem!

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Tudjátok… nem minden kapcsolatot lehet, és távolról sem minden kapcsolatot érdemes megmenteni. Van úgy, hogy a szabadság arra (is) vonatkozik, hogy kilépünk egy számunkra (is) méltatlan helyzetből. Nem haraggal, gyűlöletet okádva mindenkire, hanem nyugodt szeretettel, megengedőn. Mert van olyan, hogy nem tehetünk semmit, olyan is van, hogy nem akarunk már többet tenni. És még egész sok variáció van. Ilyenkor kínálkozik a mártírok szerepe, az áldozatoké, vagy az agresszoré. És ezek egyike sem vezet a Fénybe.

Elegáns opció ám az is, hogy az Isten-gyermek szabadon engedi önmagát és társát, és már nem a hullaszagú közös hálózsákba teszi az értékes érzelmeit és gondolati energiáját, hanem valami olyasmibe, ami számára előrevivő. És ugyanezt megengedi társának, társainak is. Mert többek között erről is szólna az emberlét.

„Nyitva ’z ajtó bejöhetsz,
Üres a pad leülhetsz, jaj.
Vetett az ágy, lefekhetsz,
Nyitva ’z ajtó, elmehetsz, jaj.”
– Csángó népdal –

Pálcák a kézben, áldás az úton.