Oldal kiválasztása
Cic: pinterest.com

Cic: pinterest.com

Március tizenharmadik mágikus napjának hajnalán, még az éj rejtő sötétjében, a Merkúr átlép a Halak jelébe. Csillagképi értelemben továbbra is a Vízöntő múltba ömlő vize érintett, tehát még mindig várhatók múltból visszaköszönő kommunikációs helyzetek, a Halak jele azonban már befelé irányítja a figyelmünket. Befelé, az érzelmek világára.

Például ha szívünkben érezzük már, hogy valaminek lejárt az ideje, most könnyebben ki is tudjuk mondani. Aki most nincs beszélgetős kedvében, örülhet annak, hogy gondolati energiánkat mostantól az összegzés inspirációja is áthatja. Ha nincs kedvünk üres csevegésekben lobogtatni a nyelvünket (nekem sem szokott lenni), akkor gondolatainkat fordítsuk a konzekvenciák keresése és megtalálása felé.

Ha vannak gyermekeink, és szeretnénk velük lelki, érzelmi témákat érinteni, esetleg a halál misztériumáról beszélgetni, ennek elérkezett az ideje. Kitűnő lesz a hét vége mindenféle elmélyülős, meditációs tevékenység gyakorlására is.

Akinek a napokban távozik szerette az árnyékvilágból, segíthet neki azzal, hogy gyertyát gyújt, felidézi a legkedvesebb emlékek valamelyikét (vagy mindegyikét), megköszöni az együtt töltött időt, majd szeretettel jó utat kíván, és vidám kalandokat a viszontlátásig.

Mert a viszontlátásban már egyikünk sem kételkedik. (Ugye?)

Pálcák a kézben, áldás az úton.