Oldal kiválasztása

Csodás lehetőség anyagba teremteni lelkünk álmait. Tekintsünk a múltba, vonjuk le a tanulságokat, hogy az új kezdeteket ne húzzák le a múlt meg nem értett tévedései. A botlás akkor válik hibává, ha nem követi magasabb szinten megértés. Foglalkozzunk azzal, ami szíven talál, ami megérinti legbelső önvalónkat. Értsük és érezzük egyszerre, így szellemi és lelki vonatkozásban is gazdagodhatunk általa.

Ebben az időszakban megérthetjük családi kapcsolatainkat, társunk lelkét. Ha gyermeket szeretnénk, érdemes cselekvéshez látni.

A zseniális ötletek, ihletett sugallatok továbbra is záporoznak. Ha éles, tiszta fényben látjuk magunk előtt az utat, ne várjuk meg, míg fényt kap tobozmirigyünk sötét cellája. Cselekedjünk a felismerésünk szerint, netán forradalmi ötletünk nyomán. Merjük észrevenni nagyszerű gondolatainkat szemből is, ne csak akkor, amikor már elmentek mellettünk és csak a hátuk látszik. Az „azonnal”-nál csak a „MOST” alkalmasabb álmaink megvalósítására. Emlékszünk? Miért ne használnánk szárnyainkat, ha már úgyis ránk nőttek?!

Pálcák a kézben, áldás az úton.