Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Tarot)

Kép: alphacoders.com (Tarot)

Péntektől a Mars a Vízöntő jelében jár, az Uránusz uralma alatt, akivel rögtön mágikus kapcsolatot is alkot. Ez a hétköznapok szintjén annyit tesz, hogy erőinket az elkövetkező időszakban a szabadság és tisztaság mezején összpontosítjuk. Ezek az értékek megjelennek alkotó tevékenységeink közben is. Nem csak a művészet lehet itt érintett, hiszen egész életünk műalkotás: ahogyan cselekszünk, ahogyan beszélünk, ahogy dolgunkat végezzünk. Akármi légyen is.

Ezekben a hetekben érezhetjük, hogy valódi erő születik ott, ahol sikerül leszámolni a hazugságokkal, ahol elengedtük képmutató, szorító kötelékeinket. Ezt az erőt aztán felhasználhatjuk arra, hogy fejlődjünk.

A félelmektől, aggódástól megszabadított elme és lélek például sokkal fogékonyabb a sugallatokra, a magasabb világokból érkező tiszta üzenetekre.

Minden egyes ember különleges, egyéni küldetéssel érkezik a Földre. Minden egyes ember megkapja a sugallatokat, zseniális ötleteket életfeladata betöltéséhez. Csak míg egyes emberek elhessentik lelkük suttogását, addig mások összeszedik magukat és megvalósítják az égből kapott ötleteket. Ha jobban megnézzük, még az is kiderülhet, hogy ez az apró eltérés különbözteti meg a boldog embert a keserűtől.

Kategóriát váltani sosem késő.

Pálcák a kézben, áldás az úton.