Oldal kiválasztása

A közelgő csütörtök elhozza annak lehetőségét, hogy gondolatvilágunk finom rezgéseiből zseniális sugallatok érkezzenek hozzánk. Hasznos lehet, ha figyeljük magunkat a mindennapi életben. A különböző helyzetekhez kapcsolódó kommunikációnk kétirányú tanítása duplán hasznunkra válik. Egyfelől nézzük meg, hogyan hat ránk, amit és ahogy társainktól hallunk. Majd figyeljük meg a bennünk ébredő gondolatokat. Érdemes akár összegző módon átgondolni a napunkat este, és cselekvően megérteni interakcióink tanítását.

Ebben az időszakban az eszmecsere, illetve saját gondolatiságunk feltérképezése fontos felismerésekkel szolgál. A bevillanó sugallatok természetesen most is a szabadság irányába mutatnak.

140109Ezekben a napokban különlegesen jól fel tudjuk ismerni a díszletnek álcázott bilincseket, a „csak a javadat akarom”-típusú kötelékeket. Nagyon fontos lépés meglátni, mi köt, béklyóz, akadályoz bennünket. Ennél már csak az a fontosabb, hogy aktívan kezdjünk gondolkodni a szabadság megalkotásán. A cselekvés önmagában hordozza minden szituáció megoldását.

Érzelmek tekintetében ezen a napon inkább befelé fordulunk. Az elmélyedés segít az összegzésben, és segít az új kezdetek formálásában is. Érzéseink jobbára az anyagi világban megélhető élmények, a fizikai síkon megteremthető biztonság és harmónia irányába terelgetnek minket, ha hagyjuk.

Szenteljünk időt a meditációnak, a befelé figyelésnek, hogy énünk tudatos(abb) része eljuttathassa hozzánk az előrehaladáshoz szükséges információkat.

Szép, élménygazdag hétvége elé nézünk. Lehet rá készülni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.