Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (The Kiss)

Kép: alphacoders.com (The Kiss)

Aktív és passzív, férfi és női teremtőerő működik harmonikus, mágikus egységben vasárnap. Aki késztetést érez az alkotásra, most megteheti akár anyagi vonalon, akár szellemi vonatkozásban.

Aki gyermeket szeretne, annak is jó lehet ez a nap, feltéve, hogy elhárult valamennyi egyéb akadály. Vannak érzékenyebb napjai a lélekhívásnak, de azért általában annak vagyok a híve, hogy először takarítsuk ki életünkből a lehetséges gátakat, aztán számoljunk egy naptárat, és bízzuk egyébként a leszülető lélekre, hogy Ő mikor szeretne leérkezni. Hiába erőltetnénk bele egy Mérleg Napjegybe, ha egyébként a sorsához a Skorpió passzol. A mi dolgunk, hogy megterítsük az asztalt. Pontosan érezni, melyik a belépéshez a legjobb pillanat: ez már az Övé.

A vasárnap gazdag lesz érzelmi tapasztalatokban egyébként is. Most letisztulhat, mi jelenti számunkra az igazságot, a tisztességet. Fontos, hogy ne legyen (vagy a lehető legkevesebb legyen) életünkben az ellentétesen ható működés (mint képmutatás, megalkuvás, elfojtás, érdekből csendben maradás, stb.).

Ha mostanában szívesebben vonulunk el, többször vágyunk magányra, semmi baj. Ennek az időszaknak ez jellemzője. Ha nincs kedvünk, ne erőltessük a zajos hacacárékat. Hallgassuk meg, milyen élményekre vágyik a lelkünk, és adjunk Neki olyat. Ne hitbéli kategória legyen, hogy meghálálja, hanem tapasztalati.

Pálcák a kézben, áldás az úton.