Oldal kiválasztása

Termékeny energiákkal indul a hét, hétfőn és kedden érdemes lenne mindenkinek keresni valamilyen alkotó tevékenységet, amelyben öröme telik, és amit szerelemmel tud végezni, és legalább egy-két órán át belefeledkezni, bármi is az.

131118

Még mindig könnyen jönnek a nagy beszélgetések, otthon igyekszünk tiszta helyzetet teremteni és fogékonyabbak vagyunk a múlt (esetleg a történelem) igazságaira. Remek terveket fabrikálhatunk most hosszú távra (akár családi ügyekben).

Ha vágyat érzünk magunkban, hogy tegyünk valamit a rend érdekében, ne habozzunk. A rendet lehet fizikai és mentális síkon is alakítani, a lényeg a cselekvés, mert hét elején energikusnak érezzük majd magunkat, és nincs gyilkosabb, mint amikor valakit fűt a lelkesedés, és akkor nem csinál semmit.

Az önismereti út elkényeztet bennünket mindenféle lehetőséggel: fokozottan működik az ima, a meditáció, a koncentráció és az angyalmágia is, csak győzzünk választani.

Mágikus láncszemekből épül a valóság: gondolatok szítják az életerőt, az életerő késztet cselekvésre, a cselekvés döntéshelyzeteket hoz, a határozás tapasztalást, a tapasztalás pedig maga az Élet.

Pálcák a kézben, áldás az úton.