Oldal kiválasztása

Akik gyermeket szeretnének, pénteken, a reggeli órákra időzítsék a szer-elem szertartását. Ez az időszak felerősíti termékenységünket akár konkrét, akár átvitt értelemben. Ebben a néhány órában lélekből születnek az alkotások, érzelmeink és szívünk sugallatai adják a termékeny inspirációkat.

140307A cselekvő énünket szimbolizáló erő a szabadság és tisztítás fő késztetései után most az ihletettség lehetőségeivel találkozik. Az előző időszakban (optimális esetben) letettük a múlt nehezékeit és megtettük a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy jövőnk tiszta alapokra épülhessen. A most következő napok arról szólnak, hogy ebbe a kitisztított, felszabadított térbe megérkeznek az isteni világok segítő sugallatai. Azok az ötletek, szabadságot hozó újszerű, szokatlan gondolatokat, amiket Istentől, Segítőinktől, Angyalainktól vagy egyéb, láthatatlanul tevékenykedő életen túli trénereinktől kértünk.

Ehhez a csillagálláshoz is passzol az a gondolat, hogy amikor megérkezik a várva vágyott ötlet, ne küldjük azonnal a pszichokukába. Bármilyen merész, bármilyen őrültségnek tűnik az első pillanatban, mindenkor tiszteljük meg Tudatos Énünket azzal, hogy időt szentelünk a bennünk ébredt sugallatnak. És közben ne feledjük, hogy a lehetetlen csupán vélekedés: ami számunkra képtelenség, másnak talán ujjgyakorlat, éppen ezért ne ítéljük meg ötleteinket sem. Fogadjuk őket úgy, mintha mindenre és bármire képesek lennénk.

Mert könnyen kiderülhet, hogy sokkal többre képesek vagyunk, mint bárki gondolta volna, és sokkal egyszerűbb varázsolni, mint ahogy a történelmi egyházak (vagy a politikusok) hirdetik. A siker egyik kulcsa, hogy elvesszük figyelmünk egy részét a bolhacirkuszoktól, és átcsoportosítjuk a lényegi kérdésekre. A siker megvalósulásának valószínűségét és idejét pedig az átcsoportosított gondolati energia aránya jelzi előre. Mert olyan nincs, hogy valaki nem született mágus. Már csak az irányokon vitatkozunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.