Oldal kiválasztása

A szombat kiválóan alkalmas a gyógyításra (gyógyulásra) és a tisztító gyakorlatok végzésére. Egyszerű döntéssel válhatunk meg rossz szokásainktól, lehúzó szenvedélyeinktől és nyerhetünk azonnali gyógyulást, érzelmeink pedig tanítómesterekké válnak (no igen, valójában mindig azok, de most talán észre is vesszük ezt).

140222A tisztítás, tisztító gyakorlatok és különböző kúrák tekintetében nem csupán a szombat, hanem a következő pár nap is nagyon jó. Amennyiben viszont a májunkat szeretnénk tisztítani (mert felismertük, hogy a máj megtisztítása egy ponton túl elengedhetetlen a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételhez és az Isten-tudat valósággá változtatásához), örömhír, hogy hosszú hetekig tart még a csillagos égbolton az a fénykötelék, amely ennek erős és támogató hátteret ad.

Amikor testünk tisztítását végezzük, ne feledkezzünk meg arról, hogy a fizikai szinten végzett gyakorlatoknak és szertartásoknak legyen meg a spirituális háttere is. A böjtöt kísérje imádság, elmélyülés, meditáció. Tegyük takarékra a fizikai szintű működéseket, pihenjünk sokat, figyeljünk befelé. A lényeg soha és semmikor nem a fizikai szinten történik. Itt csak segítünk, támogatunk, megteremtjük a kereteket.

Pálcák a kézben, áldás az úton.