Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Pénteken, a nap közepén, még a Halak jelében, és a Halak csillagkép visszaúszó halánál lesz Újhold. Az Újhold mindig megújulást, új kezdeteket jelent, üzenetét mindig az a zodiákusi és égi terület színezi át, ahol a Nap és a Hold együttállása egzakttá válik.

Jelen esetben ez most teljes egészében az érzelmekről és az összegzésről szól. Itt az ideje a múlt konzekvenciáit levonni, összegezni az eddigi tapasztalatokat azért, hogy a lelkünkből születő új minőségek a Fény üzeneteit hordozzák. Mielőtt valamibe belekezdünk, hasznos lehet visszavonulni (akár fizikai értelemben is magányosan tölteni pár órát, pár napot), hogy a lelkünkben rejtező mély tartalmak felszínre kerülhessenek, és cselekedeteinket segítő energiaként jelenhessenek meg mindennapjainkban.

Pénteken a meditációs élményekben világos iránymutatást kaphatunk azzal kapcsolatban, milyen irányban érdemes elindulnunk. Ha úgy érezzük, hogy ideje lenne belekezdenünk valamibe, de nem érezzük még jól, mi is lehetne az, ez az égi állás meghozhatja az egyértelmű választ. Arra azért figyeljünk oda, hogy az egyértelmű választ szükségképpen jó (pontos, szabatos, egyértelmű) kérdésnek kell megelőznie.

Pálcák a kézben, áldás az úton.