Oldal kiválasztása
Kép: bibliotecapleyades.net (Megköszönöm, ha megírja az eredeti forrást, aki ismeri.)

Kép: Edmund Blair Leighton

Péntek lesz az egyik időbeli esszenciája a mostanság ható „énigazságom-énbecsületem” időszaknak. Meg az általánosan Igazsághoz kötött egyéb sallangok (újra)értelmezésének.

Amely dolgaink most indulnak el, azokban egész biztosan jelentősége lesz az igazságnak, esetleg a hitnek és filozófiának is. Amit most kezdünk el, az jó eséllyel kihat a távlatainkra is. Emellett persze (a csillagkép háttér okán) most is bölcsen tesszük, ha befelé figyelünk, és azt nézzük, hogyan tudjuk az érzelmi erőnket kézben tartani, esetleg (haladóknak!) úgy irányítani, hogy a távlati céljainkat segítsük velük. Merthogy egyébként arra valók a belső erők, csak erről hajlamosak vagyunk a nagy kavarodásban megfeledkezni.

Mindez spékelve természetesen a különlegesség, a szabadságvágy, az izgalom emelő inspirációjával. Csak hogy gyönyörű legyen.
Azonban probléma egy szál se. A Nyilas idejében minden fokozottan szól a tanulásról. Ha esetleg nem minden az elvárt színvonalon alakul, bármikor lehetőségünk van javítani. Mert jól van ez összerakva, kérem szépen.

Pálcák a kézben, áldás az úton.