Oldal kiválasztása

A mély érzelmek, a lélek titkainak kutatása csütörtökön is tart.

Kép: henkrotman.reislogger.nl (Mercurius - Helsingor)

Kép: henkrotman.reislogger.nl (Mercurius – Helsingor)

De – hogy ne csak mindig a láthatatlan dolgokról énekeljünk – elővehetjük ezen a napon a kereskedelmi, üzleti ügyeinket is. Most jó eséllyel látjuk a nagyobb összefüggéseket, könnyebben tervezünk hosszú távra. Ha képbe kerül a külföld(re való terjeszkedés) lehetősége, attól sem kell feltétlenül megijedni.

Az alaposan átgondolt tervek esetében ezek a napok rejthetik a megvalósulást. Végső soron az üzlet is tánc: amikor várni kell, várunk, amikor azonban eljött az ideje, megtesszük a lépéseket.

Ugye Ti már tudjátok, hogy a pénz önmagában ugyanúgy nem jó és nem rossz, ahogy a mágia sem az? Ugye Ti sem vesztitek el már a szemfényeteket a „gazdagok mind gonoszok” és a „tisztes szegénység” típusú mantrákon?

Az üzleti világnak (is) van egy (régi-)új áramlata, amelyben a szorosan vett ügylet mögött figyeljük azt is, hogy a benne szereplő összes félnek a lehető legelőnyösebb legyen a tranzakció. Odafigyelünk arra, hogy partnerünk is a lehető legjobban járjon. Talán még nem vagyunk sokan ezzel a filozófiával, de azt örömmel jelenthetem, hogy érzésem szerint egyre többen vagyunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.