Oldal kiválasztása

A péntek és a szombat nagyon erős napok a mágikus tevékenységek szempontjából. Ne ijedjetek meg, ha erős megérzések bukkannak fel Bennetek, vagy ha a fizikai fületekkel halljátok a belső hangot, sugallatot.

Még mindig hangsúlyosan jelenvalónak érzékelhetjük az angyali világok segítségét. Ne habozzunk segítséget kérni a Fény angyalaitól. Ne feledjétek: nem létezik rossz technika. Az Angyalok nem ostobák, a fókuszált gondolatból értenek, a szándékot olvassák. Tiszteljétek meg őket gyertyafénnyel, szent idővel és figyelemmel. És tartsátok észben: ha nem kértek Tőlük, ha nem hívjátok Őket, nem segíthetnek.

Az angyalokkal való közös munka megkönnyíti, hogy éljünk a másik fontos égi lehetőséggel: hogy összességében rálássunk lelkünk mélységeire. A tanulás érdekében végzett gyakorlati és átvitt értelemben vett munka most isteni védelem alatt áll és támogatást kap az égi erőktől. A mások emelése, segítése érdekében végzett mágikus praxis éppen úgy előre visz, mint a saját lelkünk megértését célzó spirituális tevékenységek.

witch_4

A lélek folyamatainak, mélységből ránk ható motivációinknak megértése mindenképpen a harmónia szolgálatában áll. Persze ehhez szükséges, hogy legyen bennünk hajlandóság a belső munkára.

Ezen a hétvégén javaslom az alkoholtól és a különféle bódító hatású szerektől való tartózkodást annak érdekében, hogy a misztikus energiák alacsony szintjeit kikapcsoljuk.

Ritkán írok ilyesmit, de ezek a napok szinte törvényszerűen előhoznak múlt-üzeneteket életünkben. Kiderülhetnek a múlt (olykor fájó) igazságai, fény derülhet titkokra, alacsonyabb szinteken hazugságokra. Általános élethelyzetekre is fokozottan érvényes most, hogy aki keres, talál. Ezért jól gondoljuk meg, milyen kérdéseket teszünk fel, és miért kezdünk kutatásba, mert meglehet, hogy nem illatos rózsacsokrokat fogunk találni. Ebből a szempontból a Kozmosz olyan, mint minden más multinacionális vállalat: nem fogad el utólagos reklamációt.

Aki előszeretettel dugja homokba a fejét és még véletlenül sem szeret szembenézni élete megoldandó helyzeteivel (tudom, hogy Ti nem, de talán láttatok olyat, aki hallott valakiről, akinek az ismerőse…), az ma dél körül jobban jár, ha néhány órára felfüggeszti életjelenségeit és déli álomba merül. Ma ugyanis akkor is ráérzékelünk az igazságra, ha nem akarunk. Ezen igazságok pedig – akár tetszik, akár nem – mindenképpen előretuszkolnak minket életutunkon.

Ezen a két napon nagyon észnél kell lenni annak, aki eltökélten materiális és tagad minden spirituális létezést és képességet, mert ha egy kicsit nem figyelünk oda, máris (a) boszorkányos dolgokat művelünk, (b) boszorkányos dolgok történnek körülöttünk, vagy (c) mindkettő.

Most van az, hogy a Sors megfogja a grabancunkat és ráültet a tapasztalásos hullámvasútra. Mindenkit. A Vidámpark pedig nem arról szól, hogy lapos pályán kússzunk körbe-körbe. A mostani emelkedők és lejtők egyaránt meredek szögben vezetnek, de ennek is belül kereshetjük az okát: akinek magas az ingerküszöbe, azt a tízedikről kell kilökni ahhoz, hogy kiduguljon a füle. Abban is biztosak lehetünk, hogy a nagy indulatokat keltő, impulzivitással járó események és tapasztalatok a rend szolgálatában állnak életünkben, és hogy ezek által új típusú, magasabb szintű teremtő erőkre teszünk szert.

A mostani univerzális nagyüzem – mint minden más összehangolt akció – szeretni tanít bennünket. Azért kapjuk a helyzeteket, hogy az anyag világában adhassunk számot a tanultakról. Nincs jó és rossz. Fedezzétek fel Magatokban az erőt, érzékeljetek rá az erővonalakra. Talán beterít a hullám egyszer, kétszer, háromszor. De ha kitartóan és eltökélten próbálkozunk, egyszer biztosan rájövünk, hogyan kell uralnunk ahhoz, hogy a hátára vegyen és felrepítsen. És ez – biztosan ígérhetném – extázis. A lényeg a szeretet és a tudatos cselekvés. No, ezeket gyakoroljuk most.

Pálcák a kézben, áldás az úton.