Oldal kiválasztása

Szinte hihetetlen, de még lehet fokozni. Szombaton (és még vasárnap is) minden, ami erő és lendület, a spiritualitás, a misztika világa felé fordítja figyelmünket. A titkos tapasztalatok, okkult élményszerzés területén különleges alkotó erők tobzódnak. Ha úgy érezzük: bármire képesek lennénk, nyugodtan higgyük is el magunknak, és cselekedjünk bátran. Ha gondolatainkat az emelkedés, a jövő tisztításának szolgálatába állítjuk, biztosan kellemes meglepetés ér bennünket, saját bőrünkön tapasztalhatjuk a sikert.

131102

Gondolataink nagyon ritkán kapnak ilyen erőteljes támogatást, ilyen kézzelfogható inspirációt, mint ezen a hétvégén. Kis túlzással mondhatnám, hogy ne nagyon gondoljunk lila orrszarvúra, mert képes és megjelenik a nappali közepén.

A Kozmosz erői persze még mindig a gyökeres átalakulást támogatják, a szabadság elérése most több, mint reális cél, gondolataink teremtő erejéhez pedig kétség  sem férhet. Ezért persze érdemes odafigyelni, mit engedünk ki a szánkon. Gyakoroljuk a pozitív dolgok megteremtését. Az is érvényes, ha kedvesen megdicsérjük valakinek a frizuráját, rendezett kertjét, vagy patent módon kihegyezett ceruzáit. Vagy a pazar világítótornyát. A lényeg, hogy áradjon a Fény, a szeretet, és a tiszta szándék. Mert a nehéz és hideg lehúzó energiák sikítva menekülnek onnan, ahova a ragyogás beteszi a lábát. Tudjátok: egy hátsóval egy lovat.

Ebben a sokszorosan áldott, teremtő időszakban legyünk jelen életünkben, tudatosan forduljunk a Fény üzenete felé. Koncentráljuk figyelmünket arra, ami VAN, amiért hálásak lehetünk, ami már most is jelenlévő áldás az életben. Beszéljük arról, amire vágyunk, ami örömet okoz, ami lelkesít, ami felemelő. Akár erővel is változtassunk fókuszt, figyelmünk homlokteréből kukázzuk ki a csótányos ingoványokat és helyettesítsük vággyal, fénnyel, élettel, rajongással. Mert a Mindenség most Ferrarit ad álmaink alá és tövig nyomja a gázpedált.

Pálcák a kézben, áldás az úton.