Oldal kiválasztása
Kép: anime.desktopnexus.com

Kép: anime.desktopnexus.com

Vasárnap hajnalban, az álmok idején, a Bak jelében lesz Újhold. Az újonnan indítandó dolgainkkal kapcsolatban most praktikus megoldásokat kaphatunk, akár álomban is. Arra azért érdemes figyelni, hogy az álmok világában még a legpraktikusabb üzenet is kicsit kiszínezve, feldíszítve érkezik. Jó, ha ismerjük saját lelkünk szimbolikáját, hogy értsünk az érkező jelképekből.

A megújulást ennél a Hold-állásnál a letisztult dolgokban kereshetjük. Lelki dolgokban jellemző a kitartás, a megbízhatóság. Most talán nem jutnak eszünkbe őrült, vicces és kacifántos megoldások, de ami eszünkbe jut, annak értékeire bizton számíthatunk. Az értékekre pedig fogékonyak vagyunk most úgy általában is. Értem ezalatt a valódi értékeket, amiket – a segítő energiáknak köszönhetően – könnyebben meg tudunk különböztetni a szemfényvesztéstől.

Időlegesen a Merkúr is visszatért a Bakba, a Szaturnusz uralma alá, így hoz a gondolkodás, a szellemiség területén gyakorlatiasságot és racionális működést. Érdemes ezt is kiélvezni, olykor ennek a működésnek is helye van a teremtett világban.

Pálcák a kézben, áldás az úton.